Kolme syytä miksi valita Varsinais-suomen sosiaalipalvelut kumppanikseen?

Voimavarakeskeisyys

Jokainen ihminen on laulun arvoinen. Suuntaamme katseemme asiakkaan ja hänen verkostonsa olemassa oleviin voimavaroihin, hyödyntäen niitä elämänhallinnan vahvistamisessa ja tukemisessa. Uskomme jokaisessa perheessä olevan vahvuuksia, jotka odottavat hyödyntämistä. Työskentelemme tukemalla toimivia toimintamalleja sekä rakenteita perustuen kiintymyssuhdeteoriasta luotuun työskentelymalliin, jossa kohtaamisessa painotetaan PLACE-ajattelua (P=Playfullness, L=Loving, A=Acceptance, C=Curiosity, E= Empathy). Tällaisella kohtaamisella pääsemme myös mallintamaan kiintymyskeskeistä vanhemmuutta.

Inhimillisyys

Sellaista elämä on. Vaspin pyrkimyksenä on olla työyhteisönä suuri perhe, jonka hyvinvointi heijastuu myös asiakasperheisiimme. Ymmärrämme sen, että jokaisella saattaa olla elämässään raskaampia vaiheita ja lähdemme työskentelemään perheiden rinnalla kohti parempaa. Jokaisen perheen kohdalla mietimme yksilöllisesti parhaat mahdolliset keinot ja parhaan persoonan heterogeenisestä työyhteisöstämme juuri kyseiselle perheelle. Sosiaalialan yrityksenä tunnemme yhteiskuntavastuumme, johon sisältyy toiminnan kehittäminen kohti yhteiskunnallista hyvää ammattirajoja ylittäen.

Avoimuus

Muutkin mokaa. Toimintamme lähtökohtana on rehellinen ja eettisesti kestävä yhteistyö sekä avoin dialogi koko verkoston kanssa. Suhteessa sosiaalitoimeen ja perheisiin, olemme rehellisiä työskentelyn mahdollisuuksien suhteen ja avaamme toimintamme sisällön. Perheiden kanssa rehelliseen vuoropuheluun päästään systeemisen työotteen avulla, jossa lähdetään kuulemaan perheen omaa tarvetta ja tarinaa. Työskentelyä arvioidaan viikoittain tiimissä ja tuloksia arvioidaan realistisesti ja tämän pohjalta.

Lue lisää palveluistamme

Jokainen lapsi tarvitsee lämpimän sylin

Jokainen ihminen on hiomaton timantti ja oma ainutlaatuinen itsensä, jolla on annettavaa myös yhteisölle.

Käytämme sivuillamme evästeitä. Evästeiden käytön ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa vierailijan käyttökokemusta sivustolla sekä analysoida ja parantaa sivuston toimivuutta ja sisältöä.