TYYNELÄ

Tyynelä on Turussa Paattisilla sijaitseva tila. Toimintaa ohjaa Green Care -ajattelu ja toiminnallinen tekeminen. 

Tyynelässä asuu kirjava joukko eläimiä esim. kissoja, koiria, hevosia, vuohi, lehmä, kanoja ja pupuja, sekä Vasp:lla työskentelevä Maikki perheineen.  Tyynelässä voi viettää aikaa eläinten kanssa sekä keskittyä rentoon yhdessäoloon. Tyynelässä on mahdollista esimerkiksi grillailla, tehdä puutöitä, korjailla mopoa, ampua jousipyssyllä tai vaikkapa askarrella koruja tai koristeita hyödyntäen vaikka hevosen jouhia. Tyynelässä on käytössä myös sisätila, jossa voidaan pitää perheistuntoja ja sadepäivän sattuessa pelailla lautapelejä, syventyä askartelemaan taikka rakentamaan legoja. Tilalta löytyy kaikille mielekästä tekemistä.

Yksilökäyntien lisäksi Tyynelää käytetään ryhmätyöskentelyyn ja siellä järjestetään erilaisia toimintapäiviä.

Salo

Salon toimipiste sijaitsee osoitteessa Joensuunkatu 12, 24100 Salo.

Tilat sijaitsee toimistohotellissa, jossa yleisten tilojen lisäksi Vasp:lla on omassa käytössään lukittava tila, johon kuuluu oleskeluhuone, äänieristetty studiohuone sekä varasto. Studiohuoneessa on mahdollista soittaa ja äänittää sen häiritsemättä naapureita. Oleskeluhuonetta voidaan käyttää tapaamispaikkana tukihenkilö- ja perhetyössä, sekä musiikkiavusteiseen toimintaan. Siellä on mahdollista pelailla, keskustella, katsoa elokuvaa tai vaikkapa askarrella.

Kytkinkatu Turku

Kytkinkadun toimipiste sijaitsee osoitteessa Kytkinkatu 2, 20380 Turku.

Tilat käsittävät hallinnon huoneen, neuvotteluhuoneen, varastohuoneen, keittiön, pesutilat ja saunan sekä kaksi tapaamishuonetta. Tapaamishuoneissa voidaan järjestää asiakastapaamisia, joissa on mahdollista askarrella, istuskella mukavalla sohvalla ja pelata konsolipeliä taikka katsella elokuvaa. Tilassa on myös mukava vain oleilla ja jutella. Varastohuoneessa säilytämme kaikkien yhteisessä käytössä olevia harrastetarvikkeita, kuten lautapelejä, kirjoja, leluja, urheiluvälineitä, erä- ja kalastusvälineitä, työkaluja, rakennussarjoja ja muuta materiaalia, joita voidaan käyttää työskentelyn tukena. Palaverihuoneessa on mahdollista järjestää kokouksia sekä muita virallisempia tapaamisia.

Kaikki toimitilat ovat työntekijöiden ja asiakkaiden vapaassa käytössä.

Käytämme sivuillamme evästeitä. Evästeiden käytön ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa vierailijan käyttökokemusta sivustolla sekä analysoida ja parantaa sivuston toimivuutta ja sisältöä.