Tammisillantie Piikkiö

Piikkiön toimipiste sijaitsee osoitteessa Tammisillantie 216, 21500 Piikkiö.

Tilat käsittävät hallinnon huoneet, neuvotteluhuoneen, olohuoneen, keittiön, pesutilat,  saunan, neljä tapaamishuonetta sekä alakerran harrastetilat.

Olohuoneesta löytyy biljardipöytä ja flyygeli, joiden parissa on mukava rentoutua. Kiinteistön alakerrassa on iso musiikki/toimintatila, joka mahdollistaa tapaamiset monenlaiseen toiminnallisuuteen. Tapaamishuoneissa voidaan järjestää asiakastapaamisia, joissa on mahdollista askarrella, istuskella mukavalla sohvalla ja pelata konsolipeliä taikka katsella elokuvaa. Tiloissa on myös mukava vain oleilla ja jutella. Varastohuoneessa säilytämme kaikkien yhteisessä käytössä olevia harrastetarvikkeita, kuten lautapelejä, kirjoja, leluja, urheiluvälineitä, erä- ja kalastusvälineitä, työkaluja, rakennussarjoja ja muuta materiaalia, joita voidaan käyttää työskentelyn tukena. Palaverihuoneessa on mahdollista järjestää kokouksia sekä muita virallisempia tapaamisia.

Kiinteistöön kulkee Turusta Föli-bussit. Perille pääsee linjoilla 702, 703, 704, 705 sekä 706. Pysäkiltä on noin 80 m kävelymatka kiinteistölle. 

Sorkantie Rauma

Satakunnan toimipiste sijaitsee osoitteessa Sorkantie 10, josta on myös sisääntulo suojaisalle sisäpihalle. Paikalliset tuntevat yli 100-vuotiaan rakennnuksen Salosen torppana, jossa toimi vuoteen 2019 asti päiväkoti.

100 neliöisessä toimipisteessä on oleskelutila nuorille ja perheille, keittiö ja ruokailutila sekä henkilökunnan tila. Torpalla on lisäksi wc ja suihku sekä iso suojaisa piha, jossa on terassi grillausmahdollisuuksineen.

Toimipiste sijaitsee aivan keskustan tuntumassa Raumalla.

 

Kyyhkyrinne

ELÄINAVUSTEISTA  HYVINVOINTIA Maatilaympäristössä

Kyyhkyrinteen kotieläintila tarjoaa asiakkailleen luontoperustaisia hyvinvointipalveluja Green Care menetelmien mukaisesti kotieläinten parissa. Maatilatoimintapalvelut rauhallisessa ja rentouttavassa maaseutumiljöössä luonnon ympäröimänä soveltuukin monille asiakasryhmille virkistymiseen ja kuntoutumiseen niin yksilökäynnein kuin ryhmätapaamisin.

Kyyhkyrinne tuottaa palveluita pääosin erilaisten terveydenhuollon yksiköiden tarpeisiin. Eläinavusteisen kuntoutuksen asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin, sekä erilaisten säätiöiden, yhdistysten ja järjestöjen toimintayksiköt. Toimintaympäristömme tukee mainiosti mm. lasten ja nuorten kuntoutusta, ammatillista kuntoutusta, avohuollon tukitoimintaa, eläinavusteista kuntoutustyötä, sekä perhetyön eri osa-alueita. 

Yksilökäyntien lisäksi Kyyhkyrinnettä käytetään ryhmätyöskentelyyn ja siellä järjestetään erilaisia toimintapäiviä.

Salo

Salon toimipiste sijaitsee osoitteessa Joensuunkatu 12, 24100 Salo.

Tilat sijaitsee toimistohotellissa, jossa yleisten tilojen lisäksi Vasp:lla on omassa käytössään lukittava tila, johon kuuluu oleskeluhuone, äänieristetty studiohuone sekä varasto. Studiohuoneessa on mahdollista soittaa ja äänittää sen häiritsemättä naapureita. Oleskeluhuonetta voidaan käyttää tapaamispaikkana tukihenkilö- ja perhetyössä, sekä musiikkiavusteiseen toimintaan. Siellä on mahdollista pelailla, keskustella, katsoa elokuvaa tai vaikkapa askarrella.

Käytämme sivuillamme evästeitä. Evästeiden käytön ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa vierailijan käyttökokemusta sivustolla sekä analysoida ja parantaa sivuston toimivuutta ja sisältöä.